Over ons

Jarenlange ervaring in B2B bedrijfsmanagement

Een betrouwbare en ervaren vertrouwenspersoon.

Pierre De Mey kan bogen op een sterk ontwikkelde set van management skills, een diepgaande mensenkennis en een onfeilbaar inschattingsvermogen van situaties, dankzij zijn jarenlange ervaring in B2B bedrijfsmanagement.

Zo was hij oprichter, vennoot en bestuurder van verschillende B2B bedrijven in zowel binnen - als buitenland. Hij maakt ook deel uit van wereldwijde verenigingen zoals Ronde Tafel Wetteren 95 (senior lid), Lions Club Wetteren-Rozenstreek (actief lid) en 41 Club Wetteren (actief lid). Sinds enkele jaren begeleidt hij ook beloftevolle, startende ondernemers. Hij investeert daarbij niet alleen op financieel vlak, maar stelt ook zijn jarenlange operationele expertise ter beschikking door enkele dagen per maand actief met hen in het bedrijf mee te draaien.

Ervaring die handig van pas komt bij dagdagelijks personenvervoer. U kan rekenen op een professionele vertrouwenspersoon die u van A naar B brengt. Als geen ander weet Pierre op een vlotte manier en in verschillende talen met de meest diverse mensen om te gaan, terwijl hij vanuit zijn eigen managementervaring ook voeling houdt met de uitdagingen van de zakelijke klant.

De combinatie van professionele ervaring met een jonge-startersmentaliteit zorgt ervoor dat T&I Drive zowel personen als bedrijven altijd correct en flexibel echt onderweg helpt.

Onze waarden:

De rit: stipt, vlot, comfortabel en veilig
De service: betrouwbaar, discreet, flexibel en persoonlijk
De ervaring: correct, professioneel en voor herhaling vatbaar

Welke diensten bieden wij aan?

Personenvervoer, VIP vervoer, luchthavenvervoer, ...
Bekijk al onze diensten